RESTORATIVE MORNING YOGA
TORSDAGAR 8:00-9:00, VÅREN 2019

KLASSBESKRIVNING
Längtar du efter en lugn start på dagen? Kom på torsdagens morgonyoga där vi gör en skön djupdykning i yin- och restorative yoga, med extra fokus på sköna vridningar.

En möjlighet att börja dagen med mjukt inkännande yoga och bli inbäddad bland filtar och bolster för en timme av värme och self love. Här får du möjlighet att komma ikapp dig själv, och ge hela dig omtanke. Lovisa guidar oss tryggt och med stor värme genom denna genomljuvliga klass.

Tidigt på morgonen har sinnet ofta inte hunnit bli fullt av tankar och intryck. Hur skulle det vara att använda denna värdefulla stund till att ge dig själv utrymme att lyssna på och vara snäll mot kropp, sinne och själ? En stund som är alldeles din! Här har du möjlighet att rikta blicken inåt, och ta reda på vad du längtar efter, vill och önskar. Och när du gör det, vad kan och vill du skapa av den här dagen och veckan då?

En fin investering för dig, liksom alla du kommer att möta resten av dagen!

TID
Torsdagar 8:00-9:00 med start 21 mars 2019 med Lovisa Limseth

GÅ SOM KURS
10 tillfällen, start 21 mars 2019, 1 950 kr.

DROP IN-PRIS
165 kr första gången, annars 230 kr för drop in eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta – bara kliv ur sängen, ta på dig något mjukt och skönt och kom som du är!

OM LÄRAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Genom yogan vill Lovisa skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.

"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”