REIKI YOGA - HEALING JOURNEY, KURS 20 VECKOR
ONSDAGAR 19:30-21:00, VÅREN 2019

Kursbeskrivning

Reiki Yoga - Healing Journey är en ​magisk resa in i ditt inre!

Vi blandar sköna yogarörelse för att mjuka upp kropp, sinne och själ, i kombination med andningsövningar ​för att släppa taget om det du inte längre behöver och för att skapa utrymme för det du längtar efter.

Magdalena guidar oss in i hjärtat där svaren på det du undrar och längtar efter finns. Ofta blundar vi mestadelen av klassen och med hjälp av Magdalena guidning försvinner vi in i vårt inre, i det utrymme vi skapar för oss själva och där läkning, insikter och svaren finns.

Vi avslutar med en helande Reiki-meditation för ​​djupgående​ avslappning och läkning.​​

Om Reiki healing
Reiki healing är en Japansk energimedicin för djupgående avslappning som bidrar till ​kroppens ​självläkning​sförmåga​. Det är ett fantastiskt verktyg för spända muskler ​och smärta men också för djupare läkning av fysiska, mentala och emotionella blockeringar​ samt vägledning​. Energin ​arbetar med hela människan – kropp, tankar, känslor och själ, och ​ger dig alltid det du behöver här och nu.

Vad innehåller en klass i Reiki Yoga – Healing Journey?
Vi rör oss mellan yogapositioner och flöden, meditation, ​andningsövningar, ​djup vila med guidning, och vila till tonerna av klangspel och sjungande skålar, allt för att på olika sätt tona in på läkning för kropp, sinne och själ. Ju oftare du tar emot Reiki, desto djupare kan du gå i dig själv och energin kan verka på djupare plan i dig.

TID
Onsdagar 19:30-21:00, 20 tillfällen, start 9 jan 2019 med Magdalena Kuchcinska

PRIS
3 920 kr. Delbetalning möjlig, meddela vid bokning.

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.  

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs, klasserna  anpassas efter individens dagsform och gruppens energinivå. Passar alla som är intresserade av att skapa mer medvetenhet i livet och att bjuda in läkning på djupgående plan.

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är certifierad Yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Yin, Barnyoga och Birthyoga, Holistic Life Coach och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner.
Magdalenas Reiki Healing Sessions sker i kombination med spirituell vägledning, vilket gör att du tillåts att komma närmare orsaken till de besvär du känner. Till Magdalenas behandlingar kommer ofta personer som känner att fysiska behandlingar inte räcker till, och som tror att orsaken till smärta eller en blockering grundar sig i något djupare. Genom djupare insikt och de budskap som Magdalena får till sig om mottagarens situation kan också djupare läkning och helande ske.