MAMA REIKI HEALING SESSIONS

Reiki Healing är en djup avslappningsteknik som bidrar till mental, fysiska och emotionell läkning. Det är ett fantastiskt verktyg för spända muskler och smärta. Som gravid och nybliven mamma sker förändringar i kropp och sinne och vi kan uppleva det på olika sätt. Reiki erbjuder en stund för dig själv, att stanna upp och koppla av, slappna av och tillåta kropp och sinne att helt släppa taget in i ett djupt avslappnat tillstånd där läkning, vägledning, avkoppling och healing kan ske. Reiki anpassar sig alltid efter dina behov och kan inte skada. Du får alltid det du behöver.

Under graviditeten och första tiden som mamma sker även andra förändringar, livsförändringar som kan påverka oss mentalt och emotionellt, och även orsaka sömnlöshet. Reikin balanserar kroppens energier, löser upp blockeringar i sinne och själ, frigör känslor och motverkar sömnlöshet.

OM TERAPEUTEN
Magdalena Kuchcinska är Yogalärare, Holistic Life Coach och Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, coaching, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner. Magdalena är mamma till två små barn och har själv upplevt Reikins kraft och läkningsförmåga under och efter graviditeten och nu tiden som mamma.

Magdalenas Reiki Healing Sessioner sker i kombination med spirituell vägledning, vilket gör att man tillåts att komma närmare orsaken till de besvär man känner. Till Magdalenas behandlingar kommer ofta personer som känner att fysiska behandlingar inte räcker till, och som tror att orsaken till smärta eller en blockering grundar sig i något djupare. Genom djupare insikt och de budskap som Magdalena får till sig om mottagarens situation kan också djupare läkning och helande ske.

Magdalenas egen berättelse om Reiki:
Reiki gav mig vägledning när jag som mest behövde det. Den kom in i mitt liv under en period då allting vändes upp och ner för mig. Jag hade precis sagt upp mig från mitt jobb, skulle starta eget företag samtidigt som jag gick igenom en skilsmässa. Reiki gav mig en känsla av värme, villkorslös kärlek och tillit. Upplevelserna visade mig vägen framåt och det som behövdes läkas. Jag kom närmare mina sår och kunde lättare och snabbare läka det som gjorde ont på ett mentalt, emotionellt och själsligt plan för att röra mig vidare framåt. Vissa saker läktes, i perioder medan de faktiskt hände. Det var en intensiv period av många upplevelser och behandlingar och det gav mig en djupare förståelse för vad det faktiskt är och kan göra. Det var så starkt och djupt att jag inte kan förneka dess styrka och effekt. Den övergripande känslan har definitivt varit en blandning av tillit, kärlek och trygghet vilket i sin tur har gett mig en oerhörd styrka att gå framåt på min väg utan att blicka tillbaka. Reiki har inga tvivel utan är väldigt rak på sak och kan visa dig exakt det du behöver se och veta, och är du redo för det så kan det i sig förändra ditt liv.
Jag vill dock understryka att Reikibehandlingen är till för avslappning, avstressning och allmänt ökat välbefinnande så att kroppen får en chans att återhämta sig och finna sin inneboende läkningsförmåga. Reikiutövaren behandlar aldrig en sjukdom eller ett visst problem. Att bli helad är inte alltid det samma som att bli botad från en fysisk sjukdom. Helande handlar om hela människan. Därför kan även en person med allvarlig sjukdom också känna sig helad, genom ökat välbefinnande på en emotionell, psykisk och andlig nivå, men även genom förbättrat allmäntillstånd (bättre aptit, mindre smärtor, minskade biverkningar m.m.).
Även om Reikin har bidragit till läkning på många områden kan den aldrig ersätta medicinska diagnoser och behandlingar. Vid allvarligare problem ska alltid läkare uppsökas först. Om en person med allvarlig sjukdom vill bli behandlad med Reiki, bör denne även fortsätta att gå till sin läkare.


MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Magdalena Kuchcinska, 0704 36 38 84, yogaheartcoaching@gmail.com

Boka

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Vad Reiki kan göra:
• Hjälpa dig släppa stress och spänningar
• Ge total avslappning
• Balansera kroppens energier
• Motverka sömnlöshet
• Ökar och stärka ditt energiflöde
• Lösa upp energiblockeringar
• Rena kroppen från gifter och slaggprodukter
• Öka medvetandegraden så du tänker klarare
• Öka kreativiteten
• Frigöra känslor, så de kommer upp till ytan och medvetandet
• Lindra fysisk smärta och spända muskler
• Hjälpa kroppens naturliga förmåga till läkning
• Ge positiv utveckling på alla nivåer; fysiskt, mentalt, emotionellt, andligt