WORKSHOPS OM KÄNSLOR

POP UP WORKSHOP OM KÄNSLOR MED KRISTIN MONTAGU-EVANS

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

En djupdykning i känslor under två kvällar tillsammans med yogalärare och terapeut Kristin Montagu-Evans.

Tisdag 30/6 17:30-19:00: Det inre barnet
När tog du dig senast tid att på riktigt lyssna till ditt inre barn? Vad längtar ditt inre barn efter? Vad vill hen berätta för dig? Välkommen till en känsloworkshop där vi djupdyker in i guidad vägledning för att på ett tillåtande och mjukt vis komma i kontakt med dig själv i olika åldrar. Genom vägledning, djupgående meditation och skrivövningar låter vi allt som behöver få komma upp till ytan att få komma upp.

Onsdag 8/7 19:30-21:00: Pengar
Vad är pengar? Var fastnar du när det gäller pengar och hur kan du bjuda in ännu mer av ett det du längtar efter? För de allra flesta har pengar en stark laddning och vi tittar på de olika delarna av vad pengar är och hur pengar som energi kan komma till oss på fler sätt än vi tror, när vi släpper taget om exakt HUR det ska gå till.

Vad innehåller en klass?
Vägledning, delning och guidad avslappning

För vem?
Inga förkunskaper behövs, välkommen precis som du är!

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Tisdag 30/6 17:30-19:00: Det inre barnet med Kristin Montagu-Evans
Onsdag 8/7 19:30-21:00: Pengar med Kristin Montagu-Evans

PRIS & ANMÄLAN
Ett av tillfällena, 250 kr, boka plats här >>
Båda tillfällena, 410 kr, boka via mail >>

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Kristin Montagu-Evans
 är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg.
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”