KONTAKT

E-post
info@infiniteyoga.se

Telefon
040-892 44

Kontaktperson

Johanna Lindberg, johanna@infiniteyoga.se, 0708-199270


Adress
Gustav Adolfs torg 43, 211 39 MALMÖ

Organisationsnummer
559010-5846

Bankgiro
452-6067

Facebook
Instagram

Få vårt nyhetsbrev (läs här om hur vi hanterar dina personuppgifter):

OM OSS

Varmt välkommen hem! Det är så vi hoppas att du ska känna när du kommer till oss.

Välkommen att vara den du är, slappna av, släppa taget om stress, krav, prestation och måsten, fylla på med ny energi, inspireras och bli omhändertagen. Infinite Yoga Malmö är som ett ständigt pågående retreat med yoga, personligt växande, medvetandeutveckling, inre resor, förändringsprocesser och djupgående terapi med känslohantering.

Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan, ligger Infinite Yoga Malmö. INFINITE syftar till att vi är oändliga varelser med oändliga möjligheter, vilket är grundfilosofin i Infinites koncept.

Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception,  samtalsrum och omklädningsrum för både damer och herrar. Studion ligger 10 minuters gångväg till Malmö centralstation & många bussar stannar på hållplats Gustav Adolfs torg som ligger 100 meter bort.

Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats, du behöver inte ta med något. Ta gärna på dig mjuka kläder som är lätta att röra sig i, och som du är bekväm i. Vi bjuder på te när du kommer.