Är du med?

Här är tre förslag på hur just du just nu kan stötta Infinite och samtidigt ge dig själv en fin gåva:

• En yogaklass! En drop in-klass för 250 kr, för dig som vet att du vill gå minst en yogaklass inom de närmaste 6 månaderna, kanske redan denna vecka?

Köp en eller flera drop in-klasser här >>

• En yogasommar! Köp Infinite Summer-yogakort med fri tillgång till all yoga i sommarschemat, i skrivande stund över 50 klasser, som en lång rad miniretreats i studion och online. Yogakortet gäller till 28 augusti, pris 1250 kr.

Köp Infinite Summer-Yogakort här >>

• Ett yogaår! Ge dig själv fri tillgång till yoga så mycket du vill under ett helt års tid. Årskortet kostar 980 kr/månad på autogiro.

Köp Årskort här >>

 

Kom och var med, så fortsätter vi förändra världen ihop!  

Och vad mer är möjligt nu?


Har du idéer, förslag eller något du vill dela?

Kontakta oss gärna!

info@infiniteyoga.se


Vill du vara med och skapa Infinites framtid?Infinite Yoga har under pandemin och förändrat världsläge upplevt ett utmanande ekonomiskt läge. Vi har skapat oss igenom de senaste årens förändringar och vi vet att det vi gör tillsammans på Infinite är viktigt i världen, speciellt just nu när så mycket händer omkring oss. Då behöver vi extra mycket utrymmet att stanna upp och lyssna inåt som finns här.

Vi vill fortsätta finnas och utvecklas - och nå ut till fler, både i studion och online – och du kan vara med och skapa detta nu!
När vi möter varandra och oss själva i yogan ger vi utrymme för våra känslor och för att vara oss själva, precis som vi är. När vi sen lämnar yogamattan bär vi med oss något till alla vi möter och sprider nya perspektiv som gör stor skillnad i världen.
Vi som står bakom Infinite gör det för att vi vet i våra hjärtan att det här är viktigt och att du som yogar här också vet det.

Det vi ber om nu är enkelt när vi gör det tillsammans!

Nämligen om att du ger dig själv yoga – köper yogaklasser, yogakort, yogakurs eller Årskort – som du kan använda nu eller längre framöver, och som blir de betydelsefulla inkomster som Infinite behöver precis nu.
Vi ser framför oss hur vi krokar arm, hundratals, kanske tusentals, människor som tillsammans ser till att Infinite fortsätter finnas, utvecklas och växa. Och att vi alla fortsätter ha det utrymme att vila, hämta kraft och växa tillsammans som finns här. Så att effekterna av det också kan fortsätta sprida sig och stråla ut i världen omkring oss.