YOGA FÖR DITT FÖRETAG
SKRÄDDARSYDDA KONCEPT MED YOGA OCH MEDITATION

För företag erbjuder vi ett helhetskoncept där alla anställda tar del av hela vårt utbud till förmånligt pris, kontakta oss för prisförfrågan.

VI ERBJUDER ÄVEN:

MORGONYOGA. Lugn, fokus och energiboost före arbetsdagen sätter igång. Möjlighet till beställning av take away-frukost/smoothies som tillval.


AFTER WORK-YOGA. Ett energipåfyllande avslut på veckan! Fredagar, möjlighet till beställning av färskpressad juice/smoothiebowl som tillval.

WORKSHOP MED YOGA OCH MEDITATION. Exempel på teman;
• Meditation för chefer
• 3 minuters-meditation varje dag, enkla tekniker som hjälper dig att komma igång
• Yoga för stela och nybörjare
• Pausyoga för ett skönare och effektivare arbetsliv
• Lyxyoga - en ljuvlig treat för dig och dina kollegor

YOGA OCH MEDITATION SOM VERKTYG FÖR STRESSHANTERING
Inom yogan finns enkla och kraftfulla verktyg för stresshantering, som är enkla att lära sig och sedan finns med dig vardagen när de som bäst behövs.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR. Föreläsning om stresshantering, yoga i vardagen, meditation samt kost- och hälsa enligt Ayurveda, på Infinite Yoga Malmö eller din arbetsplats.

LUNCHYOGA. Lunchyoga i öppen grupp kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar och fredagar. Specialerbjudande för företagsgrupper.

YOGA & MASSAGE PÅ DIN ARBETSPLATS. Från 15 min meditation, andningsövningar och mindfulness till längre yogapass. Kan kombineras med föreläsning om yoga, meditation, mindfulness, högkänslighet, ayurveda alternativt stresshantering samt massage från erfaren massageterapeut.

CHEFSCOACHING. För dig som vill få nya redskap och infallsvinklar och utveckla ditt ledarskap. Enskilda sessioner.  Boka via Kristin Montagu-Evans.

Vi skapar även skräddarsydda koncept med erfarna yoga- och meditationslärare samt massageterapeuter och terapeuter utifrån era behov!

Infinite Yoga är en lugn och vacker oas mitt i Malmö och här kan du och dina anställda och kollegor helt släppa taget om vardagen en stund och komma tillbaka till jobbet laddade med ny energi och ökat fokus.

Vi använder  yogans verktyg för stresshantering och utveckling och i våra klasser bygger du styrka inifrån och ut och övar fysisk och mental balans och smidighet. Vår företagsyoga gör vi på plats i studion på Gustav Adolfs Torg 43, eller på din arbetsplats.

Yoga för ett bättre arbetsliv
Förutom den sköna effekten i stunden, ger yoga och meditation möjlighet till en bättre arbetsplats och ett bättre arbetsliv. Forskning visar att yoga och meditation både kan skapa bättre relationer på arbetsplatsen samt hjälpa chefer och medarbetare att hantera situationer mer genomtänkt och ta bättre beslut.
Källa: Handelshögskolan Stockholm, https://www.hhs.se/sv/om-oss/news/2015/mediterande-chefer-fattar-battre-beslut/

Åtta effekter av yoga
• Reducerar stress och ökar stresstålighet
• Förbättrar koncentrationen
• Leder till bättre beslut som är bättre förankrade i dina grundvärderingar
• Hjälper dig att bli tydligare i din kommunikation
• Förbättrar både fysisk och psykisk återhämtning
• Stärker immunförsvaret
• Ökar din empatiska förmåga
• Hjälper dig att behålla lugn och fokus under pressade omständigheter
Källa här.

OM INFINITE YOGA
Mitt på Gustav Adolfs torg i Malmös absoluta centrum med utsikt över torget och gågatan ligger Infinite Yoga Malmö. Studion är inrättad i en vacker sekelskiftsvåning med en stor yogasal, reception, samtalsrum och omklädningsrum med dusch, ett för damer och ett för herrar. Yogamattor, bolster, filtar och andra yogaredskap finns på plats, och vi bjuder på te när ni kommer.

FRISKVÅRD
Yoga är avdragsgill friskvård. Vi är anslutna till ActiWay, Wellnet & Benify för dig som via ditt företag har ett friskvårdsavtal.

KONTAKT
Kristin Montagu-Evans, Infinite Yoga Malmö
Tel 070-694 84 02, kristin@infiniteyoga.se

ADRESS
Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

"EN UNDERBAR OAS MITT I MALMÖ. FANTASTISKA
LOKALER OCH YOGAINSTRUKTÖRERNA ÄR OTROLIGT
DUKTIGA. JAG LÄNGTAR HIT SÅ FORT JAG GÅR
HÄRIFRÅN!" - LOTTA