ÄGARE

Infinite Yoga Malmö AB ägs av Johanna Lindberg som driver studion i samarbete med Krisitin Montagu-Evans och ett nära team anställda, yogalärare och terapeuter.
Studion grundades 2015 av Malin Sandell och Ina Elverljung, högsensitiva terapeuter och yogalärare som nu driver Högkänslighet Sverige. 

Läs mer om Infinites Yogalärare och terapeuter här.

MEDARBETARE

Johanna Lindberg är VD och studiochef på Infinite Yoga Malmö och har en bakgrund som journalist. Sedan 2009 har hon arbetat med hållbar livsstil och utveckling och hon är sedan 2017 studiochef på Infinite Yoga Malmö. Johanna har undervisat yoga i studion sedan den öppnade 2015 och  har även grundat Infinite Mama - Infinites plattform och mötesplats gravida och nyblivna mammor.
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i hennes klasser, liksom ett stort tillåtande till deltagarens inre natur och känsla.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se Telefon: 0708-19 92 70

Kristin Montagu-Evans är verksamhetsledare på Infinite Yoga Malmö och arbetar som terapeut och yogalärare specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin är även professionell sångerska och håller Healing & Singing Circles, workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg.
Kontakta Kristin
E-post: kristin@infiniteyoga.se Telefon: 0706-94 84 02

Josefin Magnusdotter är Infinites in house HSP-terapeut. Hon har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det faktiskt är att vara högkänslig - OM personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen förändrade Josefins liv och i det föddes en stark vilja att sprida dem. Josefin vill ta bort stämpeln att det är något ”fel” på dig för att du känner mycket och istället ge verktyg så att du med hjälp av högkänsligheten kan leva ditt största liv! Josefin är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet utbildad av Högkänslighet Sverige.
Kontakta Josefin
E-post: josefin@infiniteyoga.se

Linnea Nelderup är Infinites eminenta studiovärd, som ser till att studion både har det bra och är sitt bästa jag när du kommer på besök. Hon tar hand om yogasalen och de andra rummen och gör även det viktiga jobbet i att håller dem extra rena virustider.
Linnea är också ofta den du först får kontakt med när du ringer eller mailar till Infinite, och hon är vår tekniska support och trygga klippa vid onlinesändningar. Linnea sprider värme och humor omkring sig, och har alltid nya och intressanta perspektiv på världen att bidra med. Ibland möter du även henne på våra sociala medier där hon delar med sig av stories bakom kulisserna på Infinite Yoga Malmö.
Kontakta Linnea
E-post: info@infiniteyoga.se

Fanny Bjuväng är Infinites webbkommunikatör med inriktning på sociala medier, utbildad på Medieinstitutet i Malmö. Fanny är i grunden konstvetare och halkade in på det digitala kommunikationsspåret lite av en slump. Efter att ha pluggat, jobbat i servicebranschen och varit föräldraledig i två omgångar bytte hon spår och sökte spontant till utbildningen till webbkommunikatör, vilket blev en fullträff eftersom hon tycker det är jättekul att skapa innehåll, både i text och bild-form. Under sitt första utbildningsår praktiserade Fanny på Infinite och är sedan dess en del av vår Infinite Community!
Fanny har även instakontot @webbkommunikatoren där hon delar kunskap och intressanta perspektiv på kommunikation och även delar ärligt och från hjärtat om vardagsliv, familj och känslor.