ÄGARE

Infinite Yoga Malmö AB ägs av Johanna Lindberg som driver studion i samarbete ett nära team anställda, yogalärare och terapeuter. Johanna Lindberg har en bakgrund som journalist och sedan 2009 har hon arbetat med hållbar livsstil och utveckling inom företag och organisationer. Sedan 2017 är hon studiochef på Infinite Yoga, och hon har även grundat Infinite Mama - Infinites plattform och mötesplats gravida och nyblivna mammor.
Johanna har undervisat yoga i 15 år och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga.
Kontakta Johanna
E-post: johanna@infiniteyoga.se Telefon: 0708-19 92 70

Läs mer om Infinites Yogalärare och terapeuter här.

MEDARBETARE

Josefin Magnusdotter arbetar med terapi, ekonomi och ledarskap på Infinite Yoga, och är Infinites in house HSP-terapeut. Hon har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det faktiskt är att vara högkänslig - OM personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen förändrade Josefins liv och i det föddes en stark vilja att sprida dem. Josefin är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet utbildad av Högkänslighet Sverige.
Kontakta Josefin
E-post: josefin@infiniteyoga.se


Linnéa Nelderup är Infinites studiovärd, som ser till att studion både har det bra och är sitt bästa jag när du kommer på besök.
Linnea är också ofta den du först får kontakt med när du ringer eller mailar till Infinite, och hon är vår tekniska support och trygga klippa vid onlinesändningar. Linnea sprider värme och humor omkring sig, och har alltid nya och intressanta perspektiv på världen att bidra med. Ibland möter du även henne på våra sociala medier där hon delar med sig av stories bakom kulisserna på Infinite Yoga Malmö.
Kontakta Linnéa
E-post: linnea@infiniteyoga.se