7 VECKORS KURS I NATURE YOGA
SÖNDAGAR 10:30-12:30 VARANNAN VECKA, HÖSTEN 2018

Nature Yoga
Nature Yoga - Elementen - Ditt liv i cykler med naturterapeut och yogalärare Stina Stomby.

Nature Yoga är en kurs för dig som vill upptäcka och följa dina egna och naturens cykler. Det är en kurs som ger dig verktyg att förkroppsliga och skapa konkreta processer av uråldrig visdom. Det är även en kurs för dig som vill koppla på din medvetenhet och leva ditt liv fullt ut!

När vi lever våra liv i enlighet med naturens cykler så har vi oändliga möjligheter att uppnå hälsa och känna glädje till det här livet.

Under kursen kommer vi bland annat att gå igenom de fem elementen som utgör grunden för den kinesiska läkekonsten. Vilka organ som är kopplade till de olika elementen, vilka örter och yogapositioner som är stärkande för olika organ och andra aspekter som hör till elementen.

Kursen består av sju klasser med inledande klasser för introduktion av kursen, presentation av varandra och vägledning och andningsterapi för att starta en djupgående process.
De följande fem klasserna kommer att i tur och ordning vigas åt de fem elementen. Där vi grundläggande går i genom varje element, vilka aspekter som är kopplade till det, vilka organ som hör till elementet, hur det påverkar oss och hur vi kan tona in på och leva i samklang med de olika elementen. Vi gör yoga-och andningsövningar som stimulerar organen till respektive element för att kroppen ska få vara med i processen. Vi tar även tid till meditation under varje klass för att din medvetenhet också ska få vara med i processen.

Kursen innehåller:
• NATURMEDICIN
 • ELEMENTSLÄRA
• KÄNSLOHANTERING
• ANDNINGSTERAPI
• YOGA
• MEDITATION

TID
Söndagar 10:30-12:30, 7 tillfällen, 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12  2018 med Stina Stomby.

PRIS
Kurs 7 tillfällen 1 275 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail. 

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.

OM KURSLEDAREN
Stina fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper och är utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin. Hon är även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga sedan 2014 och besitter kunskaper i helande och självläkning från flera kurser i traditionell thai yoga massage.

För Stina är livet en resa i självinsikt. Med en grundläggande nyfikenhet på världen och en önskan om att utforska den, strävar hon efter att söka helhetsperspektiv. Genom livet har hon alltid sysslat med rörelse i olika former som dans, akrobatik, martial- och healing arts. Stina har fomats av sin intuitiva förmåga att läsa mellan raderna med energi och nyfikenhet.