MINDFULNESS MEDITATIONSKURS, 5 VECKOR
ONSDAGAR 19:00-20:00

NY KURS! Mindfulness Meditationskurs med Maria Tholén

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Vill du släppa kraven och prestigen och leva mer i nuet? Denna meditationskurs är för dig som är nyfiken på mindfulness och meditation och vill lära dig att bli mer närvarande i ditt liv.

Teman vid kurstillfällena:

1. Beginners mind
2. Acceptans och att inte döma
3. Selfcompassion
4. Tillit
5. Tacksamhet

För vem?
Kursen är för dig som är minsta lilla nyfiken på hur du kan leva mer i nuet och hur du kan förbättra ditt välbefinnande!

Vad innehåller en klass?
Meditation, guidad avslappning, andningsmedvetenhet och teori kring mindfulness och meditation. Ofta har vi väldigt lätt att känna medkänsla för alla andra men svårare för oss själva!

Selfcompassion är ett viktigt inslag i kursen. Forskning visar att selfcompassion förbättrar återhämtning, resiliens, inre styrka och trygghet, glädje och välbefinnande. Det ökar vår motivation till förändring, vi blir mindre rädda för att misslyckas och mer benägna att pröva igen.
”Self care is giving the world the best of you, not the rest of you”

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Onsdagar 19:00-20:00, 5 tillfällen, kursstart 27 maj 2020 med Maria Tholén

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
5 tillfällen, 1 025 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Maria Tholén
 är meditationslärare utbildad inom Mindfulness via Sverigehälsan i Malmö. Sedan dess har Maria jobbat med mindfulness som arbetsterapeut på vårdcentral samt i det egna företaget mindful milk. 2018 gick hon en vidareutbildning i mindful selfcompassion som översätts till självmedkänsla.
För Maria är Mindfulness / medveten närvaro, att leva mer i nuet och ta tillvara på de små fina stunderna. Men det är också ett väldigt bra verktyg när livet känns tufft. Inriktningen selfcompassion är en stor och viktig del i hennes mindfulnesskurser.

"Jag förstår om du tycker att meditation kan kännas svårt. Jag kände precis så i början och trodde inte alls att mindfulness var något för mig, men flera aha-upplevelser fick mig att förstå hur bra det faktiskt är!"