MINDFUL FLOW
FREDAGAR 9:00-10:00

MINDFUL FLOW MED FILIPPA WIDELL BASOVIC 

Börja fredagsmorgonen med mjuk och skön yoga som inbjuder till medvetenhet och kontakt inåt, till både kropp och själ. Vi rör oss med sköna inkännande rörelser, stretchar och mjukar upp kroppen och stillar sinnet. Vi avslutar antingen till guidad avslappning eller savasana.


Vad innehåller klassen?

Mjuk uppvärmning och ett stillsamt dynamiskt flöde, med inslag av mindfulness och medveten närvaro. 


För vem?

Varmt välkommen oavsett om du är erfaren yogi eller helt ny, klassen passar för alla nivåer.

TID
Fredagar 9:00-10:00, start 9/6 2021 med Filippa Widell Basovic
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

DROP IN
Du anmäler dig via bokningssystemet här >>

 Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN

Filippa Widell Basovic 

är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga, samt utbildad Gravid- och Mamma Baby Yogalärare.

Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och två döttrar.

"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."