YOGA FÖR MAMMOR MED BEBISAR,
TISDAGAR, ONSDAGAR & TORSDAGAR

KURSBESKRIVNING
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan antingen vara med på yogamattan, eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen.

Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till den mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt ok!

Vi inleder klassen med sharing där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

Grundkurs
I yogan fokuserar vi på dig och din kropp och på att mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten,  och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner. Klasserna avslutas med avspänning och välgörande andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag.

Fortsättningskurs
 I fortsättningskursen väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan.

Kursen är en fortsättning på Mamma Baby Yoga grundkurs, och även i den här kursen lägger vi stort fokus på att i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten och vi gör sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben. Vi gör även flöden av stärkande positioner som är bra att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av enkla solhälsningar. Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig under 4-5 månader efter graviditet och förlossning.

Mama Baby Yoga in English
Soft, sensitive and strengthening yoga for you who recently gave birth. You and your baby are welcome to enjoy this moment together!

Focus on you as a mother
This yoga focuses on you as a mom and your baby can join you on the mat or sleep comfortably on a blanket that you bring with you or in its stroller just outside the yoga room.

Come as you are – no pressure of performance
This is a space for you and your baby to simply be who you are. We let go of any comparisons to others, the pressure of accomplishment and have-tos, instead we invite the joy of having a whole room full of babies bubbling with their vivacious energy! We use sound, mantras and movement to create a cozy and fun time for both babies and grown-ups!

Laughter, giggles, cries or joyous shouts – all sounds are welcome here whomever it may come from, so no need to worry about your baby having to be quiet. In this space, everything is ok!

We start the class with a sharing where you have the opportunity to share your feelings about where you’re at today both physically and emotionally. The class then continues, adapting to the needs of both young and adult participants.

The yoga focuses on you and your body building up the muscles in the abdomen and pelvic floor area at a slow pace through soothing and stretching yoga positions.

We end the class with relaxation and soothing breathing exercises easy to implement in your everyday life.

GRUNDKURS 8 TILLFÄLLEN (BEBISAR CA 6-8 VECKOR OCH UPPÅT)
Torsdagar 13:30-14:30, kursstart 3 oktober med Filippa Widell Basovic, 8 tillfällen, 1 560 kr
Tisdagar 10:00-11:00, kursstart 29 oktober med Teres Arvidsson, 8 tillfällen, 1 560 kr

MAMA BABY YOGA IN ENGLISH
Wednesdays 13:30-14:30, starting October 2 with Ulrika Liard Wedin, 5 classes, 975 kr, make your resevation.

FORTSÄTTNINGSKURS 5 TILLFÄLLEN (BEBISAR CA 4-5 MÅNADER OCH UPPÅT)
Onsdagar 10:00-11:00, kursstart 30 oktober med Ulrika Liard Wedin, 5 tillfällen, 975 kr
Onsdagar 10:00-11:00, kursstart 30 oktober med Ulrika Liard Wedin, 3 tillfällen, 585 kr

ANMÄLAN
Kursstart onsdag 2/10 2019 - Boka här (in English)
Kursstart torsdag 3/10 2019 - Boka här
Kursstart tisdag 29/10 2019 - Boka här
Kursstart onsdag 30/10 2019 - Boka här (fortsättningskurs)
Kursstart onsdag 4/12 2019 - Boka här (fortsättningskurs)

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Du kan komma så snart du och ditt barn känner er redo, oavsett om din förlossning skett vaginalt eller med kejsarsnitt.

ÅLDERN PÅ DITT BARN
Grundkurs
Den denna grupp bjuder vi speciellt in dig med barn upp till krypålder, från ca 2 till 6-7 mån. Vill du komma tidigare och känner dig redo, så kom!

Fortsättningskurs
I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-12 mån och även dem som är mer rörliga och kanske kryper. Är ditt barn yngre eller äldre och du känner dig lockad till denna kurs, så är du också välkommen! Det är inget krav att först ha gått en grundkurs för att gå fortsättningskursen, viktigare är att din kropp naturligt har återhämtat sig 4-5 månader efter graviditet och förlossning.

TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och kanske ett par favoritleksaker till de lite äldre barnen.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

BRA ATT VETA
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. Så länge du bara avbokar din klass i bokninssystemet senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt härliga schema. Valet är ditt!

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se 

OM KURSLEDARNA
Ulrika Liard Wedin är yogalärare specialicerad på graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Hon är utbildad doula och mamma till tre barn.
För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. Hon har sina rötter i kundaliniyogan och undervisar mjukt och intuitivt. Tillsammans med Infinite Mamas grundare Johanna Lindberg driver hon Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning.

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness, yogalärare utbildad i Infinite Holistic Mama Gravidyoga, Mediyoga, Yinyoga. Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter.

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.

Foto: Isabell N Wedin

Jurate Paulsson och dottern Juni, deltagare i Medveten Gravidyoga våren 2018
– Gravidyogan hjälpte mig att komma till ro, hitta lugn och få kraft inför den kommande förlossningen. Yogakursen gav mig en upplevelse av gemenskap och sammanhang. Känslan var lika mycket spirituell som kroppslig. Att rikta tankarna inåt berikade mig med energi som kom väl till användning den februarinatten då Juni föddes. Nu fortsätter vi yoga tillsammans på Infinite Yoga - min dotter och jag - på Mamma Baby Yoga!
LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>