MAMA CARING MASSAGE

Ge dig själv en stund helt för dig.

I vardagen med ett litet barn går mycket av din uppmärksamhet till ditt barn och det är ibland svårt att hitta möjlighet att ge dig själv samma kärlek och omtanke. Din fantastiska kropp har nyligen upplevt en graviditet och förlossning (oavsett om den skett vaginalt eller med kejsarsnitt), och gör så mycket för dig och ditt barn varje dag.

Mama Caring Massage är en stund för dig att lyssna in dig och din kropp, och ta emot det du längtar efter. Under en timmes massage har du möjlighet att helt släppa taget och bara ta emot, och du får massage där du behöver just idag. Kanske är dina axlar stela och vill mjukas upp, kanske vill du ha massage i hårbotten eller en skön fotmassage? Massagen anpassas till varje klient och med ett kort inledande samtal utformas stunden utefter dina behov och önskemål.

Thai Yoga Massage
Alexandra ger Thai Yoga Massage, som är en behandlingsform som ser till hela dig. En form av kroppsterapi som är skapad utifrån energikroppen och dess energilinjer, med syfte att lösa upp blockeringar där energin kan vara stagnerad och på så sätt skapa mer flöde och livskraft.

Den fysiska kroppen används som verktyg för att nå energikroppen och med hjälp av tryck, stretching och medveten närvaro blir detta ett djupgående kropps- och energiarbete.

Thai Yoga Massage utgår från att hela kroppen är sammankopplad, att allting hör ihop. Även om en spänning sitter i en viss del av kroppen, ges fokus även till resterande delar då det finns en medvetenhet om att  spänningen likväl kan ha sitt ursprung i någon annan del av oss, antingen i vår fysiska kropp eller i emotionella sår. Hela din kropp och hela du inkluderas i massagen, och det är inte helt ovanligt att känslor, bilder, minnen eller tankar kommer upp under behandlingens gång, eller efteråt.

Behandlingsformen är djupgående och avslappnande. Det finns också en tro inom den traditionella Thai Massagen att det är först när vi når djup avslappning som vi har möjlighet att släppa taget om spänningar.

Massagen sker på golvet på en mjuk massagemadrass. Ta gärna på dig bekväma kläder som du håller dig varm i och lätt kan röra dig i. Omklädningsrum finns.

Om möjligt, kom gärna på egen hand utan bebis. Massagen kan också anpassas så att din bebis kan vara med dig under tiden.

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Alexandra Maliganis som är utbildad i Thai Yoga Massage i Thailand, Spanien och på Bali.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRIS
1 h mamma caring massage kostar 950 kr
3 x sessioner (klippkort) för mama caring massage á 60 min/gång kostar 2700 kr/ord pris 2850)
5 x sessioner (klippkort) för mama caring massage á 60 min/gång kostar 4500 kr (ord pris 4750).

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

ANDRA FRÅGOR
Kontakta Alexandra, 0763-48 65 55

Boka

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.

Hälsofördelar med yogamassage

 • Ökad avslappning

 • Minskad stress, oro och ångest

 • Lösgöra spänningar i muskler och fascia

 • Skapa stillhet och ro i sinnet

 • Ökad blodcirkulation

 • Ökad rörlighet och flexibilitet i kroppen

 • Känslor av lugn

 • Ökad kroppskännedom

 • Stödja luftvägarna och andningen

 • Förbättrad hållning

 • Stärkt immunförsvar

 • Energipåfyllning

 • Emotionell balans