MAMA CARING CIRCLE
3 TILLFÄLLEN, TISDAGAR 10:00-11:00

Kursbeskrivning
Mama Caring Circle är en plats som finns till för dig som är nybliven mamma. Här kan du landa och ta hand om DIG. Här är du fri att dela med dig av allting, stort som smått, med stöd av andra i samma transformerande skede av livet som du, och vår lärare Magdalena som är en trygg och erfaren mamma och Holistic Life Coach.

Den första tiden som mamma kan vara omtumlande med allt det nya som kommer in i våra liv. Nya rutiner, amning, sömnlöshet, förändringar i relationer, ny identitet som mamma och alla känslor som hör därtill. Vi inleder cirkeln med delning och coachande samtal, där du väljer vad du vill dela. I den här gruppen är allt okej och tillåtet och vi delar med oss av våra erfarenheter och nuvarande tankar.

Vi väver också in mjuka rörelser för nacke, axlar och rygg, för att ta hand om din kopp.

Magdalena Kuchcinska är mamma till två barn, yogalärare, Holistic Life Coach och Reiki Healer och vägleder gruppen i coachande samtal, mjuka yogarörelser, sköna andnings- och avslappningsövningar, meditationer, mantran som vi sjunger tillsammans, grupphealing och vägledning. Gruppen bygger på sekretess och tillit, så det som sägs i gruppen stannar i gruppen, och vi stöttar varandra i det som har varit och är.

Du är välkommen precis när du själv känner dig redo efter förlossningen, på egen hand eller  tillsammans med din bebis. Din bebis får - precis som du - utrymme att vara helt sig själv här, och det finns hela tiden fritt space att amma, mata och byta blöja. Och massor med utrymme för alla känslouttryck i form av skratt, prat, gråt och joller från både stora och små!

Sommarens klassteman kommer inom kort!

TID
Tisdagar 10:00-11:00, 585 kronor, 3 tillfällen, start hösten 2019 med Magdalena Kuchcinska

INTRESSEANMÄLAN
Via mail.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under de närmaste 6 månaderna. Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är Yogalärare, Holistic Life Coach och Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, coaching, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner. Magdalena är mamma till två små barn och håller även Reiki Healing Sessions för gravida och nyblivna mammor. Hon har själv upplevt Reikins kraft och läkningsförmåga under och efter graviditeten och nu under tiden som mamma.