MAGIC MORNING MEDITATION & YOGA
MÅNDAGAR 8:00-9:00

KLASSBESKRIVNING
Tidigt på morgonen har sinnet ofta inte hunnit bli fullt av tankar och intryck. Hur skulle det vara att använda denna värdefulla stund till att ge dig själv utrymme att lyssna på och vara snäll mot kropp, sinne och själ? Här har du möjlighet att rikta blicken inåt, och ta reda på vad du längtar efter, vill och önskar. Och när du gör det, vad kan och vill du skapa av den här dagen och veckan då?

Vad innehåller en morgonyogaklass?
Vi startar dagen mjukt och medvetet med meditation, sköna rörelser och här får både kropp och själ en riktig treat!
I den här klassen kombinerar vi välgörande meditation med  inkännande, uppmjukande och stärkande yoga. Vi väver även in inslag av andningsövningar och guidad avslappning och andra redskap som är värdefulla att ha med sig vidare ut i vardagen och världen.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta – bara kliv ur sängen, ta på dig något mjukt och skönt och kom som du är!

TID
Måndagar 8:00-9:00 med start 7 jan 2019 med Magdalena Kuchcinska, Charlotta Sernerup & Teres Arvidsson

DROP IN-PRIS
150 kr första gången, annars 220 kr för drop in eller köp ett kort.

10-KORT PÅ MORGONYOGA & LUNCHYOGA
Med vårt 10-kort på morgon- och lunchyoga får du tillgång 10 valfria klasser och kortet gäller 6 månader från köp. Läs mer och beställ här.

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM LÄRARNA
Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.

Charlotta Sernerup har praktiserat yoga sedan 2008 och har slutfört en 200-timmars lärarutbildning i Ashtanga Vinyasa, en grundkurs i yinyoga och går för närvarande Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Hon är också legitimerad sjuksköterska och har jobbat på förlossningen samt inom akutsjukvård. Med ett intresse för hälsosam mat och holism, startade hon Lotta Love Lifestyle 2014 och driver Lotta Love Superfoodbar i Malmö.

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare. Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres klasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.