15 VECKORS KURS I LYXYOGA
SÖNDAGAR 16:30-18:00, HÖSTEN 2018

KURSBESKRIVNING
  • Tänk om det är dags att du väljer för DIG nu?
  • Och vilket enormt bidrag kan du vara till den här världen när du gör det?
  • Tänk om du kan TA EMOT mer lyx i ditt liv?
  • Längtar du efter att känna dig riktigt omhändertagen?

Välkommen till en av våra mest populära klasser! En stund för dig själv att bara få TA EMOT utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn, skön yin yoga, svävande lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.

Mys och omhändertagande
Här får du bädda ner dig med bolsters och mjuka härliga filtar samtidigt som du får lyssna till helande toner från tibetanska singing bowls, shanti klangspel och ljuv mantrasång.

Yogamassage
Stinas klasser avslutas med ljuvlig yogamassage. Mjuk och medveten beröring som hjälper dig att slappna av och vila djupt.

Ljudbad med klangskålar och gong
Julias klasser innehåller element av ljudterapi, när Julia spelar på klangskålar och gong och sjunger mantran.
Ljuden från dessa instrument skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. Ljudyoga är effektivt för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper oss att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Du behöver inte prestera eller leverera, utan bara slappna av och låta ljudets transformerande vibrationer skölja igenom dig och hela ditt energisystem.

FÖRKUNSKAPER
För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER

TID

Söndagar 16:30-18:00, 15 tillfällen, kursstart 9 sep 2018 med Stina Stomby & Julia Leoni (varannan vecka fram till november, därefter med Stina)

PRIS
Kurspris 2 730 kr.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.  

HÖSTENS KLASSER
Boka fristående klasser genom att klicka på dem.

Söndag 9 sep 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 16 sep 16:30-18:00
Lyxyoga med ljudbad av klang och gong, Julia

Söndag 23 sep 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 30 sep 16:30-18:00
Lyxyoga med ljudbad av klang och gong, Julia

Söndag 7 okt 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 14 okt 16:30-18:00
Lyxyoga med ljudbad av klang och gong, Julia

Söndag 21 okt 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 28 okt 16:30-18:00
Lyxyoga med ljudbad av klang och gong, Julia

Söndag 4 nov 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 11 nov 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 18 nov 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 25 nov 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 2 dec 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 9 dec 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina

Söndag 16 dec 16:30-18:00
Lyxyoga med yogamassage, Stina


OM LÄRARNA
Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden.
“Yoga och meditation är för mig är ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, en gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”

Julia Leoni har så länge hon kan minnas älskat rörelse i olika former, främst gymnastik och dans, och hon hittade till yogan genom en utbildning i AcroYoga. Den djupa själsresa yogan inneburit för henne är essentiell i hennes utforskandet av livet och Julia vill hitta helande och balans i både rörelse och stillhet. Hon är utbildad i Peter-Hess - klangmassage® och utforskar med stor nyfikenhet de transformerande effekterna av ljudfrekvenser och vibrationer genom sång och instrument som klangskålar och gong. Hon håller även klasser i Klang Yoga och Klangmediation. Julia är även en sångfågel med stor förkärlek för kirtan – mantrasång i grupp.
"Yoga är ett verktyg för att gå djupare och ansluta till min inre kärna -  min essens -  för att helt integrera kropp, sinne och själ. Det är genom rörelse jag kommer i kontakt med min kreativitet och finner mitt sanna uttryck. Det är att fira min oändliga varelse!"