LUNCHYOGA; MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG OCH FREDAG 12:00-13:00

SKÖN LUNCHYOGA MED VARIATION
Släpp vardagen för en stund och kliv in i en oas av egentid, reflektion, återhämtning och omhändertagande! Det här är din stund att önska vad du vill för dagen och ta emot vad du behöver.

I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom stretchande och mjukt stärkande positioner och rörelser, och blir närvarande i nuet och medvetna om våra tankar och känslor.  Vi gör övningar som hjälper dig att släppa det du inte längre behöver, och fylla på med det du vill ha mer av. I yogaklasserna får du även redskap för tanke- och känslohantering, samt yogavöningar som du enkelt kan ta med dig vidare till din vardag.

YOGAFILOSOFI & AVSLAPPNING
Vi varvar vår yogaundervisning med yogafilosofi, andnings- och avslappningsövningar, guidade meditationer, lyx med eteriska oljor samt underbara klanger av helande tibetanska skålar och shanti klangspel.

Måndagar, YIN & RESTORATIVE YOGA med Lovisa
Ge dig själv en vilande start på veckan! I Yinyogan stannar vi länge, ca 3-5 minuter, i yogapositionerna för att släppa spänningar som sitter på djupet. I den här klassen kombineras Yin med Restorative Yoga, som är en både mjuk och kraftfull yogaform, för dig som längtar efter djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning. Den avslappnande massagen är pricken över i.

Tisdagar, LUNCHYOGA - RHYTHM & FLOW med Morris
IN ENGLISH! RHYTHM AND FLOW involves practicing to music with a simple rhythm, in a safe, free and fun way! This method was developed by Morris to be used as a pathway to help us reconnect with our real ‘home’ - our bodies. Its purpose is to give the practitioners a chance to explore their natural way of moving, their rhythm and to experience being guided through playfulness in order to stimulate the body’s remarkable ability to adapt and change to our environment.

Onsdagar, BODY LOVE med Stina
Vad längtar din kropp efter? Ge dig själv en stund mitt i veckan att lyssna in och stärka och röra din kropp i ett skönt och fritt flöde. En dynamisk klass, som avslutas med skön avslappning, och möjlighet att ta emot en liten stunds magisk beröring i form av yogamassage från massageterapeut Stina!

Fredagar, HAPPY FLOW YOGA med Madgalena
Fira din fredag med ett glädjande och skönt flöde! Magdalena tar oss med på en utforskande resa genom kropp och sinne, med inkännande och stärkande rörelser som mjukar upp din kropp. Klassen avslutas med meditation och möjlighet att sätta en intention för helgen som kommer.

BOKA
Du bokar dig här eller kom som drop in så bokar vi dig på plats.

NÄR ÄR DET KLASS?
12:00-13.00 måndag, onsdag och fredag, 3 sep-14 dec 2018.

LUNCHYOGA VARJE VECKA HELA HÖSTEN
Vill du gå på lunchyoga samma dag varje vecka? Då kan du välja att köpa vårt 15-kort för 2 250 kr. Vi bokar då plats till dig på samtliga tillfällen på den veckodag du väljer. Boka via mail.

NYHET! 10-KORT FÖR LUNCHYOGA
Gäller för lunchyoga kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar & fredagar under hösten 2018. 10-kort (giltigt 6 månader), 1 500 kr

PRIS
150 kr första gången, annars 220 kr för drop in eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Lunchyogan passar alla, även nybörjare. Inga förkunskaper krävs.

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM LÄRARNA
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Genom yogan vill Lovisa skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!” Lovisa

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden.
“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!” Stina

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.