ÄR DU OCKSÅ EXTRA KÄNSLIG?

OM HÖGKÄNSLIGHET
En del av oss är extra känsliga. Högkänslighet eller HSP (Highly Sensitive Person) är ett medfött personlighetsdrag som finns hos 15-20 procent av den globala befolkningen jämt fördelat mellan kvinnor och män. Högkänsliga personer föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet. Det innebär att högkänsliga kan uppfatta information och känslor som andra inte lägger märke till och sortera information på en djupare nivå. Den större medvetenheten gör att högkänsliga ofta känner starkare än andra känslomässigt.

Yogan är ett fantastiskt verktyg för dig som högkänslig för att komma i kontakt med kroppen och lyssna till den du verkligen är, bortom alla föreställningar, förväntningar och andras åsikter om vem du är eller hur du borde vara. På Infinite Yoga Malmö väver vi in konkreta verktyg för tanke-och känslohantering i våra yogaklasser, som alla lämpar sig väl för högkänsliga.

YOGA, TERAPI & RETREAT FÖR HÖGKÄNSLIGA

Malin Sandell & Ina Eleverljung som grundat Infinite Yoga Malmö arbetar som HSP-terapeuter, specialiserade på känslohantering, medvetandeutveckling och förändringsprocesser och driver även Allt om högkänslighet med terapi, kurser och retreat. De är båda högkänsliga.

Är du högkänslig? Gör ett självtest och läs mer om högkänslighet här.

Hösten 2017 startar kursen Yoga för högkänsliga på Infinite Yoga Malmö och Ina & Malin ger även terapi för högkänsliga och håller sedan fem år yogaretreat för högkänsliga på Yogaretreat Österlen. De står även bakom Högkänslighetspodden.

BOKNING & FRÅGOR
info@infiniteyoga.se
Ina, 0736-84 17 97