HEALING YOGA & HEALING SONGS, 5 VECKOR
MÅNDAGAR 17:30-19:00

Healing Yoga & Healing Songs med Kristin Montagu-Evans

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

I den här klassen bjuder Kristin in till återhämtning som i en helande skog av mjuka rullande rörelser med inslag av Yin och Hatha yoga. Under klassens gång delar Kristin med sig av sina mest helande hymner genom sång, klangspel, gitarr och klangskålar.

Kristin är sångerska, yogalärare och samtalsterapeut och väver in alla tre elementen under denna yogakursen. Under dessa 5 veckor vill Kristin bjuda in till återhämtning genom rörelse och vila inte bara för kroppen utan även för själen. För vad händer när du går bortom prestation? När du går bortom att leverera? När du tillåter dig att VARA med allt det som är och låta din stund på yogamattan bli en stund för återhämtning, påfyllnad och en möjlighet att bara TA EMOT?!

Vad innehåller en klass?
Mjuka rullande yogarörelser, djupgående yinpositioner, meditation, sound healing, klangspel, avslappning till livemusik med sång och gitarr.

För vem?
Inga förkunskaper behövs, välkommen precis som du är!

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Måndagar 17:30-21:00, 6 tillfällen, kursstart 25 maj 2020 med Kristin Montagu-Evans

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
6 tillfällen, 1 230 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Kristin Montagu-Evans
 är yogalärare och terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell. Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg.
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”