FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE PRIVATSESSION

Förlossningsförberedande privatsessioner hålls antingen på plats på Infinite Yoga Malmö eller på Zoom (videokonferensverktyg) - du väljer vilket alternativ som funkar bäst för dig/er.

REDO ATT FÖDA
En personlig workshop med förlossningsförberedande verktyg, skräddarsydd just för dig som födande och partner/stödperson. Här får ni verktyg att använda inför och under förlossningen och ni får utrymme att tillsammans förbereda er inför förlossningen.

WORKSHOPEN INNEHÅLLER
• Partnerns roll - hur kan jag vara ett bra stöd?
• Andning inför och under förlossningen
• Enkla massagetekniker för att lindra smärta
• Avslappningsövningar för lugn och fokus
• Enkla och kraftfulla yoga- och förlossningspositioner

I denna workshop använder vi en rad enkla och samtidigt kraftfulla andningsmetoder, avslappningstekniker och massagetekniker och yogapositioner som kan vara till stor nytta under förlossningen.

Workshopen är en möjlighet för dig som födande och den partner/stödperson som kommer att vara med dig under förlossningen att se hur ni på bästa vis kan vara ett team inför och under  förlossningen. Du som föder får möjlighet att utforska vilken typ av stöd du vill ha och kan ta emot, och du som partner/stödperson hur du på allra bäst vis kan vara detta stöd och även vara närvarande med dig själv i den unika process en förlossning är.

Kursen ger er även möjlighet att börja göra er plan inför förlossningen. Kursen pågår en halvdag, och vi rekommenderar att ta lite extra tid tillsammans efter kursen (en fika på stan eller något annat mysigt tillsammans) så att ni kan fortsätta prata och göra planer.  

Bra att ha med:
• Papper och penna
• Bekväma kläder som du enkelt kan röra dig i. Omklädningsrum finns.
• Eventuellt snacks till vår kortare paus.

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - PÅ PLATS I STUDION
Vi ses i vår stora yogasal och håller i Corona-tider fysiskt avstånd. Läs gärna mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

REDO ATT FÖDA-WORKSHOP - ONLINE VIA ZOOM
Vi möts via ZOOM (videokonferensverktyg online) med möjlighet till interaktivitet i form av frågor och delningar. Du får en länk till vår online-yogasal 15 minuter före start.

PRIS & UPPLÄGG
Vi utgår från ett samtal kring dina eller era behov och workshopen skräddarsys för att möta dessa. Välj att komma vid ett tillfälle på 2 h (teoretisk inriktning) eller vid två tillfällen på 2 h/tillfälle (teoretisk & praktisk inriktning).  
Pris 2,5 timmar, 2 000 kr
Pris 2 x 2 timmar, 3 000 kr


TERAPEUTERNA


Filippa Widell Basovic är utbildad holistisk livscoach, taktilmassageterapeut och gravidyogalärare på Infinite Yoga och håller förlossningsförberedande workshop för gravida och par i grupp eller privata sessioner.
Hon är själv mamma till två barn och har egen erfarenhet av förlossning och föräldraskap.
"När våra barn väljer att komma till oss ser jag det som att vi får en nyckel som vi kan använda och öppna något större inom oss och här kan vi välja att möta och lära känna oss själva med kärlek och förståelse."


Johanna Lindberg (föräldraledig hösten 2021 & våren 2022) är yogalärare specialiserad på gravidyoga på Infinite Yoga i Malmö och även doula utbildad av av Din gravidcoach. Johanna har grundat Infinite Mama och har även skapat Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Liard Wedin på HoliBeYoga.
Johanna gravidyogalärare utbildad inom Satyanandayoga och  Womb Yoga av Uma Dinsmore-Tuli, och stort fokus på att lära ut avslappningstekniker, andningsövningar och rörelser som är till stor nytta under både graviditet och förlossning, liksom guidade avslappningsövningar som kan vara till hjälp om du känner dig rädd eller stressad eller vill skapa en kraftfull intention inför din förlossning.
"I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som är som skräddarsydda för att underlätta rent fysiskt under förlossningen, och för att hjälpa dig som föder samt din förlossningspartner att hitta tillbaka till lugn, kraft och inre styrka när det behövs som allra mest."

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

FRÅGOR & MER INFO
Kontakta info@infiniteyoga.se

Intresseanmälan:

För bokning och mer info, kontakta

info@infiniteyoga.se >>

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.