DRÖMYOGA ONLINE MED LOVISA
SÖNDAG 30 AUG 10:00-11:30

Drömyoga online med Lovisa Limseth

Varmt välkommen till en riktigt drömmig yogastund med Lovisa Limseth! Ge dig själv en härlig söndagsmorgon med skön, avkopplande yoga och en magisk Yoga Nidra…

Denna klass är ett smakprov på en av höstens ljuvliga nyheter: Drömyoga. I kursen Drömyoga (Online på torsdagar 19:30-21:00) guidas du genom sköna stretchande rörelser, djupt avslappnande Restorative-positioner, andningsövningar och guidad avslappning med Yoga Nidra - allt i hemmets lugna vrå. Lovisa håller med start i oktober även en online morgonyogaklass, Drömmorgon.

Allt du behöver göra är att ha på dig sköna mjuka kläder (kanske rentav en pyjamas?), plocka fram yogamatta, några kuddar och filtar och sedan öppna upp Zoom-programmet på din dator eller telefon. Där väntar Lovisa i Infinite’s virtuella yogastudio på att få guida dig genom en riktigt härlig, avslappnande yogaklass.

Klassen sker helt och hållet via Zoom och du kan själv avgöra hur mycket eller lite du syns på skärmen.

Vad behöver jag för att delta?
Internet, någon form av skärm (dator, smartphone, surfplatta), yogamatta eller handduk, fyra kuddar (kan vara soffkuddar och/eller sovkuddar), två filtar, någonting att lägga över ögonen. Vill du lyxa till det ordentligt kan du använda ett riktigt täcke också.


Te-mys med Lovisa!
Vi vet att många Infinite Yogis hade sett fram emot att Lovisa skulle vara på svensk mark igen en sväng i augusti, men i dessa speciella tider är hon i istället med i Infinites online-yogstudio! Du som vill prata och mysa lite extra med Lovisa före klassen startar denna morgon, är så varmt välkommen att ta med en kopp te och logga in på Zoom redan kl 9:30!

TID
Söndag 30 aug 10:00-11:30 2020 med Lovisa Limseth
Klassen livesänds online

DROP IN-PRIS
Anmäl dig här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”