DOULA ULRIKA LIARD WEDIN

Hej!

Jag heter Ulrika Liard Wedin och som doula finns jag med dig och din (eventuella) partner som ett känslomässigt och praktiskt stöd inför, under och efter förlossningen.

Det grundläggande upplägget när du anlitar mig som doula är att vi ses på två möten inför och ett efter förlossningen, och jag finns om och när vi vill även vid er sida under själva förlossningen. Under våra förberedande möten pratar vi ihop oss om hur du som föder, och din eventuella partner, vill ha stöd av mig under förlossningen. Vi gör även praktiska övningar som förbereder er fysiskt och känslomässigt inför förlossningen.

Genom mina år som gravidyogalärare har jag mött hundratals kvinnor som haft stor nytta av yogans verktyg inför och under sin förlossning och det är framför allt dessa verktyg som är min specialinriktning som doula. Min ledord är trygghet, tillit och tillåtande.

I yogan finns tekniker för andning, avspänning och rörelser och positioner som kan underlätta rent fysiskt under förlossningen och som kan hjälpa dig som föder att hitta tillbaka till ditt lugn, din kraft och din inre styrka när du behöver det. Som din doula finns jag med inför och under din förlossning, som ett stöd för både dig och din eventuella partner.

Vårt första infomöte på 30 minuter är kostnadsfritt. Där presenterar jag mig som doula, och du/ni berättar kort om era tankar inför förlossningen. Du/ni kan sedan i lugn och ro på hemmaplan känna in om ni vill anlita mig som doula.

OM MIG
Jag är vikarieande studiochef Infinite Yoga Malmö och yogalärare specialiserad på gravidyoga och mamma-babyyoga. Jag är utbildad doula genom Din gravidcoach och Anna Tallwe sedan 2017. Jag vikarierar också som huvudansvarig för Infinite Mamas verksamhet och leder sedan 2018 Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Johanna Lindberg som grundat Infinite Mama.

SAGT OM ULRIKA SOM DOULA
"Ulrika thank you so much for giving us the most magical and perfect birth I could have hoped for. Your strength, grace and love was so powerful I cannot thank you enough, you are a very special woman.
Also the midwife and her assistant came to visit and both said how wonderful it was to be part of our birth, how the energy of the team was so nice in the room when they entered and it stood out from all the many births they assist. The midwife said she could feel me tapping into my inner power. And I only could do it with you all."
Amanda

"Eftersom jag var ensamstående funderade jag mycket på vem jag skulle be att närvara vid förlossningen. Min mamma var en självklarhet, men både hon och jag kände att ytterligare stöd skulle vara välkommet. Första gången jag träffade Ulrika tilltalades jag direkt av hennes lugna och varma sätt och kände att hon skulle vara perfekt för uppdraget. Min känsla stämde! Ulrika fanns vid min sida under hela förlossningen, pratade lugnande med mig, stöttade och påminde mig om andningen. Inte nog med det, Ulrika var även ett stort stöd till min mamma under hela processen och tillsammans utgjorde vi ett mycket bra team. Idag är min son 6 månader gammal och jag tänker ofta tillbaka på förlossningen och är så tacksam att Ulrika var med och bidrog till att det blev en trygg och fantastiskt upplevelse! "
Lovisa


MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER
Fullt doulauppdrag inklusive tre samtal (en timme per samtal) och tre veckors jour och närvaro under förlossningen: 11,900 kronor.

Doulauppdrag inklusive tre samtal (en timme per samtal) och coachning via telefon under förlossningen: 5,900 kronor.

Privat förlossningsförberedande coachning under två timmar: 1,900 kronor.

KONTAKT
Kontakta Ulrika, 070-23 60 984 eller maila ulrika@infiniteyoga.se.

Boka kostnadsfritt infomöte

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.