CONTAKIDS, LEK I RÖRELSE MÅNDAGAR 16:00-17:00

ContaKids, lek i rörelse på måndagar 16:00-17:00, start 2 nov 2020

Vi bjuder in till familjelek där föräldrar och barn som är 1,5-3 år får chans att närma sig varandra i en spännande process i rolig rörelse tillsammans!


OM KLASSEN
ContaKids är en fin stund där föräldrar och barn utgår ifrån vart man är och därifrån får möjlighet att prova ny form av ergonomisk lek nära varandra, inspirerat av rörelseformen kontaktimprovisation. Ingen erfarenhet behövs, bara nyfikenhet och vilja att skapa en fin stund tillsammans med ditt/dina barn!

Klassen inleds i en cirkel där alla i gruppen får chans att dela dagsform, behov och nyfikenhet. Vi är igång i 45-60 min och aktiverar alla våra sinnen tillsammans och låter härlig energi flöda i knäppheter och skratt. Välkommen att anlända några minuter innan vi börjar och vara kvar en stund efter klassen. Vi leker på vackert trägolv med chans att använda yogamattor och välkomnar er att klä er i mjuka bekväma kläder utan skor.

KURS 5 TILLFÄLLEN
Måndagar 16:00-17:00, 5 tillfällen, kursstart 2 november 2020 med Anna Vilhelmine Pippi Wallin, 950 kr.
Kursen gör uppehåll måndag 23 november, och sista tillfället blir 7 december.

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen med start 2 november via mail till johanna@infiniteyoga.se >>

ÅLDERN PÅ DITT BARN
Denna klass passar för förälder med barn som är ca 1,5-3 år. Är ditt barn något yngre eller äldre, men du känner dig lockad ändå så är du varmt välkommen!

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Tre trappsteg upp till hissen, ramp finns.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. För att på alla sätt bidra till att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online. Se nedan info om hur du avbokar din plats.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den antingen att skjutas fram eller att hållas online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se 

OM KURSLEDAREN
Anna Vilhelmine Pippi Wallin är dansare och undervisar i Somatiska praktiker som Authentic Movement, Body-Mind Centering, Bodywork intro Movement, Breath into Dance, Contact Improvisation, ContaKids (Kontakt Impro för mamma pappa barn) Improvisation & Composition, Mindful Movement, Practice of Openness och Release & Connect klasser.

Anna lägger i all sin undervisning fokus på lyhördhet, inkänning och frigörande tekniker för att lära känna tyngdkraft, trygghet och kreativitet i kropp och sinne. Mycket handlar om att säga ja till sig själv och fånga vågen! Med i bagaget finns att hon tillsammans med sin mormor yogat och lärt sig arbeta med andetaget sedan 5års ålder. 2015 gick hon en Yoga Alliance RYT 240h utbildning på Kriya Ashram där Himalayan Yoga Academy i Rishikesh, Indien. Hon har erfarenhet av att undervisa Hatha, Yin yoga, Restorative samt Structural Alignment one-on-one och är även diplomerad Shiatsuterapeut och arbetat som dramapedagog och Mindfulness instruktör på grundskola.