CHAKRABALANSERING MED YOGA & MEDITATION
ONLINE - MÅNDAGAR 19:30-21:00

Chakrabalansering – med yoga och meditation
Den här kursen går enbart online

Den här kursen är för dig som vill skapa balans i kropp, sinne och själ, genom att balansera och stärka dina chakran. Det blir som en chakraresa där vi tar ett chakra i taget.

Vi kan inte se våra chakran, men vi kan lära oss att förstå vad de olika chakrana står för och utveckla och skapa balans genom dem. När vi får balans i våra chakran har vi balans i oss själva och våra liv.Ordet chakra kommer från sanskrit och betyder hjul. Chakran är som energicentran. De relaterar till kroppsdelar, körtlar och nervsystemet i den fysiska kroppen. Även till den mentala delen och vår andliga utveckling och medvetenhet.

I denna kurs utgår vi från våra sju chakran. Vår resa börjar i det nedersta chakrat, och vi vandrar sedan uppåt.

Rotchakrat – första chakrat (Muladhara chakra)

Sexualchakrat – andra chakrat (Svadisthana chakra)

Solarplexus chakrat – tredje chakrat (Manipura chakra)

Hjärtchakrat – fjärde chakrat (Anahata chakra)

Halschakrat – femte chakrat (Vishuddha chakra)

Tredje ögat – sjätte chakrat (Ajna chakra)

Kronchakrat – sjunde chakrat (Sahasrara chakra)


I denna kurs kommer yoga, meditation, andetaget, affirmation, visualisering och kraftfulla frågor med kärleksfulla och vänliga delningar hjälpa oss att stärka och balansera kropp, sinne och själ.


För att få en balans och förstå kopplingen mellan chakrorna är det bra och rekommenderat att gå hela kursen om det finns möjlighet. Du behöver inga förkunskaper, utan kursen är till för alla.

Filippa Widell Basovic

TID
Tisdagar 19.30-21 med start 11 januari 2022
med Filippa Widell Basovic

Kursen livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050kr


ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen ONLINE 10 v, start 11/1 2022 >>

DROP IN
Du kan gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, holistisk livscoach och massageterapeut.

Hennes klasser är inkännande, lugna och tillåtande och har inslag av meditation och avslappning. Hon undervisar i yinyoga, restorative yoga, mindful yoga, gravidyoga och mamma baby-yoga.

"Yoga är meditation i rörelse och att få komma kontakt med kroppen, stanna och känna på det som är. För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..."