CHAKRA JOURNEY, MÅNDAG 2 NOV 2020

NY KURS! CHAKRA JOURNEY med Gabriella Blomqvist

Kursen går både på plats i studion (max 12 deltagare) och sänds live online. Välkommen att vara med på det vis som passar dig bäst.
 

I Chakra Journey, del 3 av 3, fördjupar oss i energikroppen med fokus på tredje ögat och kronchakrat. Det blir en lugn klass, som guidar oss in i vårt undermedvetna och öppnar upp för vår intuitiva förmåga. En klass där du får känna in kontakten med universum och det stora alltet vi alla är en del av. Det går fint att vara med även om du inte varit med på tidigare klasser i denna serie.

Om chakra yoga
Enligt yogatraditionen består människan inte bara av den fysiska kroppen utan har även en subtil kropp, en energikropp. Genom yogan balanserar vi detta energisystem, det så kallade chakrasystemet, och skapar på så vis möjlighet till välbefinnande och god hälsa. Obalanser i ett eller flera chakran kan vara ett resultat av av olika enskilda händelser i livet, men kan även var relaterade till vår grundkonstitution och vad vi på olika sätt har med oss från tidigare generationer.

Vad innehåller klassen?
Kursen ger dig en grundläggande förståelse för chakrasystemet i sin helhet med fokus på det enskilda chakrat varje klass fokuserar på. Du får insikter i hur eventuella obalanser ger uttryck i din fysiska kropp, och hur de kan utgöra grunden för återkommande emotioner.

Genom anpassade meditationer, visualiseringar, pranayama (andningsövningar) och asanas (yogapositioner) arbetar vi i grupp med fokus på att stärka och balansera ett chakra i taget. Vi inleder varje klass med en djupare intoning med visualiseringar för respektive chakra.

TID
Måndag 2 november 17:30-19:00 med Gabriella Blomqvist

ANMÄLAN 
Anmäl dig via vårt bokningssystem >>

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer för att mer utrymme mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.