BABYDANS
TISDAGAR 10.00-11.00

KURSBESKRIVNING

Fri dans och rörelse i en tillåtande miljö, där fokus läggs på att skapa kontakt med din kropp och bjuda in rörelsglädje och kroppens uttryck. När musiken sätts igång händer det något och bebisarna brukar älska tonerna, rytmerna och framförallt rörelserna. Här kan du få utforska dansens sätt att kommunicera och skapa kontakt med ditt barn. Det blir en stund att ge tid för dansens härliga sfär.

Fokus på dig och barnet
Ditt barn kan antingen vara med i dansen i famnen/selen/sjalenl, eller på golvet. Om barnet behöver sova kan den göra det på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd, i eller precis utanför yogasalen. Känn efter vad barnet behöver i stunden.


Ålder på barnet

Denna kurs är för vuxen med bebis som är ca 3–15 månader. Klasserna avslutas med en stunds beröring och lugn musik.  

Kom som du är!
Här finns utrymme för hela dig och ditt barn får vara precis som det är, ibland pigg, ibland gnällig, ibland trötta eller glada.

Vi inleder och avslutar med en kort delning i cirkel.


OM LÄRAREN 

Dansen är Maria Slättorps stora passion och glädje och det är genom rörelsspråket hon känner hur hon tar del av en större del av sig själv genom kroppens visdom. Maria är ständigt en nyfiken, utforskande varelse som älskar att ge sig hän på dansgolvet.

Maria är utbildad Waldorflärare och Body Movement Coach och går för tillfället 5 Rhythms teachers training. Hon håller också dans i naturen, dansworkshops och dansretreats.


TID
Tisdagar 10:00-11:00 med Maria Slättorp

5 veckor med start 16 januari 2024


PRIS

1025 kr för kurs på 5 veckor


ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION med start 16/1 2024 >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den guldiga knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du ditt tillfälle gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under de närmaste 6 månaderna. Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna.